Beoordelingen van La Cozinha RIBS Zwaanshoek

Recente recensies van La Cozinha RIBS Zwaanshoek

5 sterren na 14 reviews

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu een aantal keren besteld en wederom weer uitstekend. Een echte aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Pittige spareribs met gekruide aardappeltjes en salade. Was echt helemaal super en zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk..... veel beter dan die grote ketens en dat proef je ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk zoete smakelijke spareribs gegeten. Was meer dan genoeg voor 4 personen, zullen zeker vaker bestellen. Via website besteld n.a.v. folder was dus de moeite waard om uit te proberen!

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 de X Was weer lekker. Spareribs zalig Hele kip was zonder saus maar wel lekker. De rest tja..... binnen 1 uur geleverd en goed warm zoals het hoort. Top

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt perfect , zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd en spareribs waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging top....aardappeltjes en salade suoer. Spareribs waren helaas niet het beloofde gewicht (617 gram inclusoef bot). Had pittig besteld maar waren erg mild. Jammer dat je sausjes apart moet bestellen. Verder super lekker gegeten.

Reactie van La Cozinha RIBS:Beste Richard, Dank voor jouw positieve commentaar! We gaan zeker beter het gewicht van onze menu’s controleren. Overigens is het gebruikelijk om inclusief bot en vóór bereiding te wegen, dus het kan kloppen dat je iets minder dan 800 gram ontvangt, net zoals je in een restaurant geen 300 gram op je bord ontvangt wanneer je een steak van 300 gram besteld. We begrijpen dat dit wel eens vragen oproept, maar sluiten ons hiermee aan bij wat gebruikelijk is in de horeca. Maar als je echt 617 gram ontvangen hebt, is het verschil te groot. Kunnen we je tegemoet komen met een korting op een volgende bestelling? Verder zitten onze ribs ruim in de saus en zijn wij zelf van mening dat ze geen knoflook saus nodig hebben. Dat is de reden dat we de saus niet inclusief doen. En natuurlijk fijn te horen dat je wel lekker gegeten hebt, want dat is uiteindelijk toch het belangrijkste! Met vriendelijke groet, Inajara La Cozinha RIBS

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Allerlekkerste spareribs, super mals, goed van smaak, vallen zo van het botje. Aanrader!!!

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 40 minuten gebeld dat de hele kip niet op voorraad was maar goed ruim 3 grote kipstukken in de plaats als vervanging. Waren erg lekker en Veel.... Zelf de spareribs gekozen. Wauw wat lekker zeg. Zoete aardappels waren erg lekker. Hebben nog extra portie voor morgen want je blijft eten zo veel was ook weer. Goed warm en snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.... Jammie

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend. Heerlijk Kip Mamma Mia en Ribs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.